Fantàstic concert de la Unió Musical d’Alaquàs!

1 11 2008

Aquest matí ha tingut lloc al Palau de la Música de València el concert de la Unió Musical d’Alaquàs, han participat quasi totes les seccions de la UMA: el Grup l’Olivar, la Jove Orquestra, l’Escola de Dansa, el Cor Gavota i la Banda Simfònica.

Solament puc dir que ha estat fantàstic, l’ambient acompanyava, segons m’han dit s’han repartit més de 900 invitacions (s’ha hagut d’habilitar la part de dalt de l’auditori principal), l’acústica estava perfecta i després les interpretacions han estat a gran nivell.

Sense llevar mèrit als altres he dir que la polka que han ballat les xiquetes de l’Escola de Dansa ha sigut encantadora (no té res a veure que una de les xiquetes que ha ballat és la meua neboda Maria). I la part final amb la Banda Simfònica i el Cor Gavota alhora ha sigut, quant menys, emocionant; a alguns li han vingut les llàgrimes als ulls.

Des d’ací les meues felicitacions a la junta directiva que ha treballat de valent per a organitzar aquest acte (si hi han hagut errades, els que estàvem de públic no s’hem adonat) i a tots els  que han participat, l’esforç ha merescut la pena. I tots els veins i veines d’Alaquàs podem estar molt orgullosos del patrimoni musical que tenim i del planter de músics i artistes que tenim. Ah! i espere que açò és convertisca en una tradició!

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: