Blog dels socialistes d’Alaquàs

19 10 2007

Los socialistas de Alaquàs hemos decidido comenzar un blog donde expresar nuestras opiniones sobre la actualidad política local y de nuestra comunidad. También tiene el objetivo de que nos hagáis llegar vuestras opiniones, críticas, sugerencias, en denitiva todo aquello que querías decirnos sobre todos aquellos aspectos que deséeis.

Aquí el enlace para ver el Blog dels Socialistes d’Alaquàs.

Anuncios

Acciones

Information

9 responses

19 10 2007
Anonymous

Hola Toni.

Acabe d’entrar al blog eixe dels socialistes d’Alaquàs i m’agradaria saber si el blog és de tots els regidors socialistes del poble, i per tant tots compartiu les formes i el cotingut, o és un blog personal de Vicent Soriano.

gràcies

19 10 2007
Toni Saura

Es un blog on escriurem varios membres de l’executiva del PSOE d’Alaquàs. Cadascú escriurà amb el seu registre i la seua veu donant la seua opinió o punt de vista sobre diferents aspectes de la reliatat local, autonòmica o nacinal, així és més personal i honest. Per tant cada article serà responsabilitat de la persona que el signe, això no quita per a dir-te que estic plenament d’acord amb els punts de vista que Vicent dona en eixos articles en concret, i en la seua visió de la política en general. Vicent és una persona que no deixa indiferent a ningú, pero la seua experiència política és molt valuosa per al PSOE local.

19 10 2007
Anonymous

Sóc massa jove per conèixer a Vicent Soriano en persona, però ja sé que no deixa indiferent a ningú. Mon pare mateix no vos vota des de que este deixà EU i es passà al PSOE. Així, que imagina’t. Mon pare i alguns amics seus, alguns també amics de Vicent, em tenen posat al dia de les formes que es gasta. Et dic el mateix que ja he comentat al blog vostre de l’executiva, m’alegre que ara tothom puga conèixer la vertadera cara de Vicent. A tu Toni no et conec, però pel que porte llegint a este blog pense que tens un talant molt més conciliador i dialogant, i això alguns ho valorem i agraim.

Salutacions

19 10 2007
Anonymous

Mira Toni, m’ho estic passant pipa hui furgant en els blogs del poble. Mira la resposta que dóna Vicent Forment als articles de Vicent Soriano http://vicent-forment.blogspot.com/2007/10/senyorets.html Simplement magistral. Compara les formes d’uns i altres i potser així entendràs perquè jo que no tinc gens de nacionalista en les últimes eleccions locals votí al Bloc.

Salutacions

20 10 2007
Anonymous

Desde el momento que no firmais los posts entiendo que todos estais de acuerdo. Que te parece lo que dicen los anonimos 3 y 4.

21 10 2007
Juanita Banana

Segun dicen que quien calla…

22 10 2007
Toni Saura

El que escribe el texto es el usuario que cuelga el post, verás que de momento han publicado alaquaspsoe y vicentsoriano, y cuando yo publique se hará con el usuario antoniosaura.

24 10 2007
Anonymous

Buen político. Solo contestas la parte que te interesa. Bien está.

19 02 2009
LUCIO

cuando uno abre un bloc, que sepas que lo que no puede hacer es utilizar las siglas de un partido politico como reclamo para que entremos en se pagina personal.creo que deberias solucionar esto, ya que si de verdad eres socialista, tus opiniones pueden perjudicar mas que beneficiar ya que a lo mejor no estamos siempre de acuerdo con lo que tu dices personalmente. Si el bloc es realmente del pesoe de alaquas, lo que deberias hacer, mas que nada por modestia es quitar el cartel con tu nombre de dicho bloc .cha un abrazo, posdata, estoy cansado de ver como se aprobechan de las ideas para beneficio propio

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: